Ons verhaal

Historiek

Marc Deruyck was als schooljongen al bezig met het werken aan landbouwmachines. Niet veel later greep hij de kans om het vak van ketel-bouwer te leren en al snel werden zijn eerste verwarmingsinstallaties verkocht. In die tijd werden vooral kolen ketels voor de lokale landbouwmarkt gemaakt. In 1989 startte hij met zijn vrouw Carine de bvba DERMAC op te Meulebeke. Waar men stilaan uitgroeide tot een lokaal begrip in de omgeving voor industriële verwarmingsketels. In 1998 verdubbelde men het productie atelier tot 2300m². Steeds meer kwam de vraag naar tijdelijke verwarming. Beide twijfelden niet en sprongen ook op de kar van de verhuurmarkt. 5 jaar later was er weer een plaats tekort om de verhuurvloot te beheren en ging men de afdeling verhuur gaan vestigen in nabijgelegen magazijnen van 2700m². Door de jaren heen bleef men investeren in gekwalificeerd personeel. De beste verhuur toestellen, moderne plaatbewerking en metaal verwerkingsmachines. Het dynamische beleid en de gedreven spirit blijft verzekerd door familiale opvolging.

Visie

Wij bij DERMAC, willen wij uw betrouwbare partner zijn in de verhuur, de verkoop en het onderhoud van verwarmingsinstallaties. Wij bieden u kwalitatieve, energiezuinige, veilige machines en gekoppeld aan een hoogwaardige service. Wij willen uw vraagstukken omzetten in oplossingen. Dat is onze sterkte!

Wij onderscheiden ons door onze no-nonsense aanpak, professionele service, kennis en ervaring.

Bij DERMAC werken we met korte lijnen. We zijn snel, flexibel en steeds tot uw dienst!

Troeven

  • Uitgebreid standaard gamma van verwarmingstoestellen uit eigen productie leverbaar.
  • Rechtstreeks van producent naar klant waardoor u kan rekenen op de beste prijs/kwaliteit en productkennis.
  • Door ons klein karakter zijn we flexibel en hebt u steeds direct contact met vakmensen.
  • In noodsituaties staan we steeds paraat onze klanten in een mum van tijd het juiste toestel te leveren en te installeren.

Ons team

Bij DERMAC beschikt één ieder onder ons over kwaliteiten die in combinatie met elkaar een goede bodem zijn om verder te kunnen groeien als verwarmingshuis. U kan rekenen op ons ontwerp en realisatie team die steeds paraat staat te luisteren naar de noden van onze klant, om samen tot een ideale oplossing te komen voor u warmte behoefte. Wij stellen dan ook graag al onze ervaring ten dienste van onze klanten, wat zich uit in volgende punten: een snelle service door gekwalificeerde brandertechniekers en eigen transport middelen. Robuuste toestellen specifiek voor verhuurmarkt. Kwalitatieve installaties die werken met een hoog rendement. Veelzijdige oplossingen altijd en overal. 

Waar de complexiteit voor velen te hoog wordt, begint voor ons pas de uitdaging!

Ontdek hier hoe we te werk gaan.


op de werkvloer
Een verwarming kopen of huren bij Dermac, dit is kiezen voor kwaliteit en zekerheid!