Mobiele C.V. verwarming

Wij zijn leider in België voor de verhuur van mobiele stookplaatsen.

Bij ons huurt u elk type mobiel ketelhuis!

Een probleem met de huidige installatie of op zoek naar een noodoplossing voor het verwarmen van een warmte-net? DERMAC heeft de oplossing! Wij leveren u onze mobiele units in een zeer korte tijd aan de beste prijs!

Opstart van vloerverwarming? Ketel kapot? Gas toevoer defect? Nood aan grote hoeveelheid warm water? Zwembad verwarmen? Vloeistof tank opwarmen? 

...

Mail of bel ons! 

Dan kunnen wij u binnen een zeer korte periode een oplossing bieden met één van onze verhuur ketelhuizen.
Wij plaatsen de mobiele stookplaats en voorzien het van de nodige hoeveelheid brandstof voor opstart of indien gewenst aangesloten op gasnet. Wij zorgen voor het gepaste materiaal voor de aansluiting op u warmwaternetwerk en zorgen ervoor dat de installatie voorzien is van de nodige circulatie pompen, expansievaten en regelkranen. 

Deze robuust geconstrueerde mobiele stookplaats is uitermate betrouwbaar en kunnen op elk bestaand watersysteem worden aangesloten.

Al onze ketelhuizen leveren grote hoeveelheden heet water. Waar en wanneer u maar wilt en voor alle mogelijke toepassingen. Wij kunnen tot 5 mega watt leveren in 1 unit, goed voor het verwarmen van 200 huishoudens. Indien nodig kunnen verschillende boilers samen werken voor grotere capaciteit.

Ook kunnen we hierop aansluiten rvs platenwisselaars of buizen wisselaar.

Bij DERMAC draait alles om service. Vandaar dat wij 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar zijn.

Bovendien is een vrijblijvend advies ter plaatse altijd mogelijk. Niet voor niets biedt DERMAC de toegevoegde waarde die u mag verwachten van een professionele verhuurorganisatie.

Voor meer info bel of mail ons.

Een verwarming kopen of huren bij Dermac, dit is kiezen voor kwaliteit en zekerheid!