Mobiele stookplaatsen

We maken ketelhuizen voor landurige tijdelijke toepassingen op maat en naar wens van de klant. Deze vorm van verwarming biedt voor de klant een flexibele en goedkopere oplossing tegenover de tradionele stookplaats.  

De DERMAC stookplaatsen worden op een dragend chasis gemaakt zodat deze verplaatsbaar is en dus  multi-inzet op of naast het gebouw kan worden geplaatst.  De buitwand van de stookplaats heeft een minimale isolatie dikte van 80 mm PUR of rotswol. De stookplaats bezit alle essetielle elementen? zodat ze autonoom kan werken, hierdoor kan deze direct worden ingekoppeld op binnenintalltie. onze stookplaatsen worden getest en opstart klaar geleverd.

Telemetrie kan worden voorzien om alle parameters uit te lezen. en nodige resets uit te voeren.

We kunnen ook geluidsdichte containers ontwerpen of volledig RVS uitvoering.

Alles in samenspaark met de eindklant. we bepalen uw behoeften zoals werkingsthemeratuur en druk rigime, modulatie en cascade werking. de nodige debieten en expansie kunnen worden voorzien. ook waterbehandeling en PH-sturing zijn voor ons geen probleem. De ketel is vervaardigd volgens de meest geavanceerde technieken en voorzien van een grote vlam-omkeer stookbuis met gesloten watergekoelde achterwand. De ketel is uitgevoerd met vlampijpen en kan gestookt worden tot een minimum retourwater-temperatuur. Dankzij de overdruk, ontwikkeld in de verbrandingskamer, worden de verbrandingsgassen teruggevoerd van de voorzijde, alwaar deze verbrandingsgassen via een verzamelkast door de vlampijpen worden gestuurd, naar het rookgas afvoerkanaal. De  warmwater ketels functioneren met iedere moderne brandstof. 

Inkoppeling op het systeem als ook de gasaansluiting kunnen wijzelf voorzien.

Een verwarming kopen of huren bij Dermac, dit is kiezen voor kwaliteit en zekerheid!